Kim jesteśmy i jak pracujemy?

Doświadczenie

Jesteśmy od wielu lat związani z branżą żywieniową, zdobywaliśmy wiedzę i doświadczenie pracując miedzy innymi w takich instytucjach jak Państwowa Inspekcja Sanitarna czy Inspekcja Weterynaryjna.

Jednocześnie od wielu lat zajmujemy się opracowywaniem HACCP / GHP / GMP dla branży spożywczej i gastronomicznej. Mamy na swoim koncie kilkaset zrobionych dokumentacji w w/w zakresie oraz projektów technologicznych i wykazów składników wraz z alergenami. 

Ponadto w naszych szeregach mamy specjalistów z zakresu reklamy, promocji i marketingu. 

Zaangażowanie

Angażujemy się w 100% w każdy projekt, bo podchodzimy indywidualnie do potrzeb naszych Klientów, szukając najlepszych i zgodnych z aktualnym prawem rozwiązań. 

Naszym celem jest wykonać jak najlepiej pracę, tak by w pełni wesprzeć naszym doświadczeniem, wiedzą oraz pomysłami Wasze dążenia. 

Inspiracja

Pomagamy spełniać Twoje marzenia!

Jak działamy?

tak by wspierać Twoje ambicje i cele!

Spotkanie

Umawiamy się na spotkanie i konkretną rozmowę w Twojej siedzibie, ponieważ naszym celem jest dokładne określenie zakresu Twoich potrzeb tak byśmy mogli wykonać pracę w najlepszy sposób. Nie działamy szablonowo! 

Możemy również zorganizować spotkanie online, jeżeli w realu nie jest to możliwe.

Rozwiązania na miarę

Dysponując już informacją i danymi oraz korzystając z naszych kompetencji i  doświadczenia, tworzymy ofertę, która będzie idealnym 
zapleczem rozwiązań i wiedzy,  wspierając każdego dnia Twój biznes. 

Efektywność działania

Czas to pieniądz zwłaszcza w branży gastronomicznej i spożywczej, dlatego staramy się by w jak najkrótszym 
okresie z zachowaniem najwyższych standardów, stworzyć dla Twojego biznesu rzetelny system zapewniający bezpieczeństwo żywności. 

Satysfakcja i gwarancja

Przekazujemy Tobie pełną 
dokumentację niezbędną do odbioru lokalu i uzyskania decyzji zatwierdzającej. 

Co mówią nasi klienci

Mogę spokojnie polecić współpracę z firmą An-Ka,
działają szybko i dokładnie, zwracając uwagę na elementy,
które należało poprawić i na całe szczęście zrobiliśmy to
przed startem naszej Restauracji a przy pierwszej kontroli
byliśmy w pełni na nią przygotowani i bez stresu. 

 

Tomasz Pietrzak

skontaktuj się z nami >

Strona www stworzona przez KS